

## HIV & Wellness Workshop # 17

## Saturday 22<sup>nd</sup> June 2019



Time	Topic	Presenter
10.30 am	Registration & Coffee	
11.00 am 5 mins	Welcome & workshop outline	Dr Steve Lambert Iris Education
11.05 am 45 mins	HIV in the Aboriginal & Islander community, the issues & barriers to treatment	HIV Educator Queensland Aboriginal & Islander Health Council
11.50 am 45 mins	New drug regimens (including long acting injectables such as the FLAIR and ATLAS studies)	Julian Langton-Lockton Sexual Health and HIV Service MNHSS
12.35pm 35min	Lunch & Networking	
1.10 pm 45 mins	HIV cure cases SIGN me up Dr. Discussion, question & answer	<b>GP s100 prescriber</b> Gladstone Road Medical Centre
	ViiV what are they doing and where ViiV is going, history of ART, 2 targets 3 drugs V 2 targets 2 drugs	<b>Dr Vicki Holohan</b> Senior Medical Science Liaison ViiV Healthcare
1.55 pm 45mins	Patient perspective / MIPA principles	Mr B Anonymous
	Case studies and considerations that drive choosing 2 drugs	<b>Dr Ken Koh</b> Holdsworth House Medical Brisbane
2.40 pm 15 mins	Afternoon Tea	
2.55 pm 45mins	Increased risks of chronic condition management for PLHIV e.g. heart disease, diabetes, neuro etc	GP s100 prescriber Stonewall Medical Centre
3.40 pm 15mins	Questions and evaluation	Dr Steve Lambert Iris Education
3.55 pm	Close	

